Ettől lesz trendi egy férfi!

Barber

A férfi haj és arcszőrzet kapcsán folyamatosan változik a divat, és a trendek. Persze ez azért nem olyan gyors változás, de mégis csak jönnek újabb divathullámok. A múlt század elején a bajusz, és a szakáll is divatban volt, illetve sokan voltak akik csak bajuszt viseltek. Manapság azért elég meglepő, ha valaki magában csak bajuszos, szakáll nélkül.
Aztán következett egy időszak, amikor mindenki rendesen borotválkozott, és furcsa is volt itt középeurópában, ha valakinek akár bajsza, akár szakálla van. Persze vannak olyan országok, ahol elvágás, hogy egy férfi szakállas legyen, ráadásul minél nagyobb legyen az a szakáll.
Az utóbbi évtizedben viszont megint visszajött a szakáll viselet a divatba itt Magyarországon is. Igazán mesterien formázott és ápolt szakállak jelentek meg. Illetve vannak akik csak a borostáig jutnak, mert az áll jól nekik. Valamennyire ez talán össze is fonódott a férfiassággal, a macsósággal.
Azért azt tudni kell, hogy a házilag formázgatott szakáll nem biztos, hogy a megfelelően divatos eredményt fogja hozni. Szóval ha valami igazán egyedit és divatosat szeretnél, akkor egy barber igazán új, merész külsőt kölcsönözhet számodra egy igényesen nyírt, és ápolt szakállal!

Megosztás